Met Bespaargroen, is verduurzamen een stuk makkelijker

Omdat ook wij wisten, dat verduurzamen niet altijd makkelijk was

Een platform waar verduurzamen in enkele stappen mogelijk is. Dat is wat wij wouden.
Wij zijn Lauren, Jorben en Rinze. Samen willen wij verduurzamen makkelijk en toegankelijk maken voor iedere inwoner in Nederland.

Waarom moeilijk, als het ook makkelijk kan?

De meeste mensen weten niet waar ze moeten beginnen, verduurzamen kan namelijk erg ingewikkeld zijn. Een passende installateur in de buurt is niet te vinden en niemand snapt wat van subsidies. Daarnaast weten de meeste mensen niet wat ze allemaal precies moeten verduurzamen. Dit zou toch ook wel makkelijker kunnen? Of (Er is toch vast wel een makkelijke manier om te verduurzamen?) Wij bij Bespaargroen hebben hiervoor dus een oplossing bedacht, zodat iedereen makkelijk kan verduurzamen zonder in de stress te schieten.

Wij hebben daarom een platform bedacht waarbij elke stap van verduurzamen makkelijker is gemaakt. Bij ons kan je in enkele klikken een advies krijgen, installateurs koppelen en subsidies aanvragen.

Voeg je header hier toe

Ze hebben allemaal een andere werkachtergrond, maar toch dezelfde drijfveer. De behoefte om de wereld een beetje beter achter te laten. Het dreef de 3 ondernemers bij elkaar om hieruit Bespaargroen op te starten. Iets wat een steentje bij zou dragen aan zowel het milieu als de maatschappij. Alle drie verschillende werkervaringen en achtergronden, die ze uiteindelijk hebben kunnen bundelen tot een power team. Want alleen samen maak je het verschil.

Jorben Saaltink

Jorben Saaltink is de ICT’er achter onze website. Hij weet van de meest complexe zaken een
makkelijkere oplossing te verzinnen.

Rinze Bos

Rinze Bos is onze wiskunde en financie genie. Rinze weet alle ins and outs van financieren en
subsidies. Rinze helpt ons met het versimpelen van subsidies en weet precies welke subsidie hij
moet adviseren.

Lauren Visser

Lauren Visser is onze marketing en communicatie expert, met een uitgebreide kennis van
verduurzamen. Lauren heeft zijn eigen marketingbureau Daarom Duurzaam, waar hij bedrijven helpt groen te adverteren.

Samen onderweg naar duurzaamheid Waarom wij doen, wat we doen.

Je denkt misschien dat alleen grote bedrijven en fabrieken een grote invloed hebben op het milieu. Ook de manier hoe we thuis energie verbruiken en leven heeft een groot invloed op het milieu. Zo blijkt dat ongeveer 19% van ons Co2 uitstoot wordt veroorzaakt door het gebruik van energie in onze woning. Dit komt natuurlijk door het feit dat we nog steeds gebruik maken van fossiele brandstoffen zoals gas en olie. Tijdens het vermanen van je woning, het douchen, verlichten en het gebruiken van elektriciteit worden deze brandstoffen gebruikt.