Veelgestelde vragen / FAQ

Onze bespaarcheck combineert gegevens uit verschillende bronnen zoals het Kadaster, Verbeter Je Huis en Google Maps. Samen met de eventuele aanvullingen die jij zelf nog doet op de vooraf ingevulde gegevens kunnen we je een nauwkeurig advies geven over de beste bespaaropties voor jouw woning.

Wij werken samen met verschillende aannemers uit jouw omgeving. Iedere aannemer kan zich bij ons aanmelden. De aannemer geeft aan waarin hij is gespecialiseerd, welke werkzaamheden hij kan uitvoeren en in welke regio hij actief is. Met deze gegevens kunnen we de juiste aannemers aan jouw offerteaanvraag koppelen. 

Als je zelf geen geld hebt om je huis te verduurzamen, dan zijn er mogelijkheden om hiervoor geld te lenen. Bij het Warmtefonds kom je bijna altijd in aanmerking voor een energiebespaarlening van in ieder geval €5.000. Afhankelijk van jouw financiële situatie is deze lening vaak volledig rentevrij, en tot 5 jaar lang aflossingsvrij. Wil je meer weten over een energiebespaarlening van het warmtefonds, en voor welk leenbedrag jij eventueel in aanmerking komt? Je vindt alle details over de voorwaarden op de website van het warmtefonds.