Maakt jouw gemeente ook de overstap naar groene energie?

Wat wij kunnen doen voor jouw gemeente

Met Bespaargroen kan je bewoners eenvoudig helpen bij de overgang naar een duurzame woning. Wij geven persoonlijk advies voor woningen en matchen klanten met geschikte installateurs. Onze diensten zijn aanpasbaar aan verschillende prijzen, talen en woningen, zodat iedereen duurzaam kan wonen.

Bij ons staat niet alleen het helpen van inwoners centraal, maar ook het ondersteunen van lokale installateurs. Wij geloven in het belang van het versterken van de lokale economie en daarom koppelen wij alleen installateurs uit de regio aan onze klanten. 

Verduurzaam voor elke inwoner

Bij Bespaargroen geloven we dat duurzaamheid voor iedereen toegankelijk moet zijn – ongeacht budget of taalbarrière. Daarom bieden wij ondersteuning in meerdere talen en met verschillende budgetten, zodat iedereen kan profiteren van onze diensten.

Waar wij mee helpen:

Wij begrijpen dat elke gemeente uniek is en stemmen daarom onze oplossingen specifiek af op de behoeften van elke gemeente. Wij bieden uitgebreide ondersteuning tijdens elke stap van het proces – van het advies tot en met de installatie – zodat je er zeker van kunt zijn dat je inwoners de best mogelijke ervaring krijgen.

 

Het kiezen van de beste verduurzamingsaanpak voor elke inwoner

(Lokale) installateur meer kansen bieden

Het aanvragen van subsidies bij zowel Rijksdienst voor Ondernemend Nederland  (RVO) als bij de gemeente zelf.

Een groene gemeente zonder zorgen:

Zorgeloos

Wij helpen inwoners van begin tot eind bij het verduurzamen van hun woningen, van advies tot installatie. Zo kunnen de bewoners zich volledig richten op de voordelen van verduurzaming

Flexibel/makkelijk

Onze tool is flexibel en gemakkelijk te gebruiken, beschikbaar in verschillende talen en budgetten, zodat iedereen toegang heeft tot onze duurzame oplossingen.

Zekerheid

We bieden onze klanten zekerheid en helpen hen geld te besparen, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van onze diensten.

Terug Doen voor de inwoners:

Wij ondersteunen lokale installateurs om de lokale economie te stimuleren en werkgelegenheid te creëren.

Wil je met ons samenwerken, of heb je vragen over wat we kunnen doen?