Bespaargroen Widget

Bespaargroen biedt installateurs de mogelijkheid om hun klanten door te verwijzen naar het bedrijf door middel van een handige widget die op de website van de installateur geplaatst kan worden. Deze widget is een stukje code, ook wel een iframe genoemd, dat eenvoudig geïntegreerd kan worden op de website van de installateur.
Zodra een bezoeker op de widget klikt, kunnen zij hun gegevens achterlaten op de website van de installateur. Deze gegevens worden vervolgens doorgestuurd naar het account van de installateur op de website van Bespaargroen, waar de installateur contact kan opnemen met de potentiële klant.
Door de widget op hun website te plaatsen, kunnen installateurs hun klanten eenvoudig doorverwijzen naar hun eigen account op de website van Bespaargroen. Hierdoor kunnen zij op een efficiënte manier contact opnemen met de potentiële klant en de mogelijkheden bespreken om de woning of het bedrijfspand te verduurzamen.
Kortom, de widget van Bespaargroen biedt installateurs een effectieve manier om hun klanten door te verwijzen naar het bedrijf, waarbij de gegevens direct doorgestuurd worden naar het account van de installateur op de website van Bespaargroen. Zo kunnen zij snel en efficiënt contact opnemen met potentiële klanten en bijdragen aan een duurzame toekomst.
Een voorbeeld van de widget

Bekijk deze video om te kijken hoe de widget ter werking gaat